Røyking av kjøtt og fisk

Røyking av kjøtt og fisk

2000

Sammendrag

RØYKING AV KJØTT OG FISKer en faktabok som passer for alle - fra nybegynnere til erfarne røykere. ALF ANDERSSONtar opp alt - fra kjemi og teknikk, bakteriologi, forberedelser av kjøtt og fisk - til selve røykeprosessen og forskjellige røykemetoder. Forfatteren overlater ingenting til tilfeldighetene. Med denne boken for hånden har du den beste veiledningen du kan ønske deg. BYGG DIN EGEN RØYKOVNFor den som vil bygge sin egen røykovn, er det et par kapitler med utførlig tekst og konstruktive illustrasjoner som beskriver hvordan man selv på en enkel måte kan bygge forskjellige typer røykovner. Som alltid er Alf Andersson grundig, pedagogisk og lett å forstå. EN REKKE OPPSKRIFTERpå retter der røykte matvarer er hovedingrediens er illustrert med fargefoto av Bo Wahlén. Oppskriftene er komponert og utprøvd av Alf Andersson and Christer Rönneholm, to "hjemmekokker" som ikke sparer på det gode her i livet! Smør og fløte mangler ikke, heller ikke forslag til passende drikke, ofte av det kaloririke slaget, man kan innta til de forskjellige rettene!

Lån boken

Henter lånestatus

Kjøp boken

Henter priser

Lese noe lignende?