Sauser

Sauser

av Michel Roux,
2006

Sammendrag

En superb saus kan forvandle den enkleste råvare til en helt spesiell matopplevelse. Her får du en innføring i sauselagingens edle kunst av en mester i faget, den fransk-engelske kjøkkensjefen Michel Roux, prisbelønnet kokebokforfatter og restauranteier med stjerne i Guide Michelin.

200 oppskrifter på alle typer sauser, fra buljonger til dessertsauser Praktiske råd og utstyr til sauselaging Eget register som forteller hva sausene passer til Foto som viser sauslagingens magi trinn for trinnMed sine mer enn 200 oppskrifter tar boken for seg hele spekteret av sauser, fra de enkleste og mest moderne vinaigretter og lette frukt- og grønnsakspurésauser til de klassiske rike og fyldige som béarnesesaus og sjokoladesaus. Hver oppskrift er forklart enkelt og greit, de fleste illustrert med informative fotografier av Martin Brigdale.

Michel Roux er en fabelaktig kokk som åpnet sin første restaurant i London allerede i 1967. I dag er Michel Roux chef og eier av The Waterside Inn at Bay, for øyeblikket en av to britiske restauranter som har tre stjerner i Guide Michelin.

Michel Roux har utallige, internasjonale kulinariske priser og er forfatter av flere kokebøker, en av de siste er Egg ( Cappelen 2006).

Lån boken

Henter lånestatus

Kjøp boken

Henter priser

Lese noe lignende?