Små gleder på glass

Små gleder på glass

av Tareq Taylor,
2013

Sammendrag

Her lærer du kunsten å konservere råvarer! Sank inn sommeren, legg godsakene på glass og nyt når høsten kommer.
Kjenn på følelsen av å spise noe du har laget med omtanke, eller del gleden med venner. Ved hjelp av en fin etikett blir dette vakre og populære gaver utover vinteren. Rene råvarer, tradisjonsrike teknikker og spennende ingredienser kommer sammen i denne inspirerende og praktiske boken. Det benyttes nordiske råvarer man finner i matbutikken (eller selvdyrket eller selvplukket i naturen). Du får råd om utstyr og fremgangsmåter for hver teknikk, og tips som hjelper deg til å lykkes. Her er ikke bare standardoppskrifter, men spennende varianter som kimchi, syltet hvitløk, oljer, chutney, tørket sopp, snaps og pulveriserte bær. Både matentusiaster og hobbykokker vil finne inspirasjon i denne flotte boken.

Lån boken

Henter lånestatus

Kjøp boken

Henter priser

Lese noe lignende?