Smaken av sjokolade
Sammendrag
Sjokolade er en praktbok formet som en sjokolade med bokbind i sølvfolie og et papirovertrekk som kan trekkes av og på, slik som melkesjokoladen før i tiden. Tittelen er preget i gullskrift. Praktutgaven har også sølvsnitt rundt hele bokblokka. Dette er en lærebok i sjokolade- smaking, behandling og bearbeidelse. 1. Smak - en sanseopplevelse. Det er ikke bare tunga som brukes til å smake sjokolade. Vi bruker alle fem sanser. Sjokoladesmak kombinert med andre ingredienser: Vin, sprit, kaffe, te, blomster, grønnsaker, sigarer, krydder, tørket frukt. 2. Oppskrifter. Boka inneholder et utvalg på 40 av de beste oppskriftene med sjokolade for enhver anledning. Her er oppskrifter på kaker, drikke og konfekt. 3. Praktiske tips. Hvordan utnytte sjokoladen optimalt for å få ut den beste smaken, kjøperåd, oppbevaringstips etc.