Smaken av Toscana

Smaken av Toscana

av Maxine Clark,
2007

Sammendrag

Oppskrifter fra hjertet av Italia Italia er et kjent reisemål for oss nordmenn. Vi elsker italiensk mat og vin og prøver så godt vi kan å kopiere yndlingsrettene våre når vi kommer. I denne boken blir vi kjent med regionen Toscanas berømte mat og utsøkte viner. Les boken, la deg inspirere av de lekre fotografiene som viser regionens unike utvalg av råvarer, og prøv de autentiske oppskriftene på retter som varierer fra antipasti til dolci. Her har du alt du trenger for å tilberede et festmåltid i ekte toskansk stil. Oppskriftene er ikke vanskelige eller sofistikerte, du kommer langt om du følger de gode rådene og den velskrevne fremgangsmåten.Alle oppskriftene er gjennomgått av Ingrid Espelid Hovig.

Lån boken

Henter lånestatus

Kjøp boken

Henter priser

Lese noe lignende?