Smartkarbo - ikke ett fett
Sammendrag
Lavkarbo: Hvor lite er bra? Er smør sunnere enn margarin? Er rødt kjøtt uheldig? Er det sant at høyt kolesterol er skadelig? Fører mye fett til hjertesykdom? Hvilket kosthold kan dokumentert love økt livslengde, mindre hjertesykdom, kreft, kroniske betennelser og diabetes - OG sikre en sunn vekt samtidig?
Svaret på alt dette og mye mer finner du i boken.
Dr. Fedon Lindberg har gjennomgått ny forskning om lavkarbo og presenterer oppdatert vitenskapelig dokumentasjon når det gjelder både positive og negative effekter av å redusere karbohydratene i kosten, samt betydningen av å erstatte karbohydrat med matvarer som forebygger sykdom over tid. På en balansert måte kommenterer han populære lavkarbodietter med fokus på mulige langtidseffekter på helsen, ikke bare kortvarig på kroppsvekten. Kan man for eksempel risikere å bli slankere, men sykere om 10-20 år?
Oppskriftene bak i boken hjelper deg som er nybegynner i gang med ditt nye kosthold, som bidrar til at du får bedre helse og et lengre liv.