Søtt og salt

Søtt og salt

av Gøril Wiker,
2005

Sammendrag

Hemmeligheten bak ethvert godt måltid er smaksopplevelsene. «Uten at livet krydres blir det kjedeligere,» mener Gøril Wiker. I sin nye kokebok gir hun oss et utvalg gode smaker hun har samlet på, og noen historier i tillegg.

Ulike grunnsmaker, som søtt, salt og syrlig, fremhever og kompletterer hverandre. Skal det kanskje litt mer syre til? En anelse sitron, en skvett eddik? Er sødme og salt til stede i riktige doser. Blir vi først kjent med denne måten å tenke smakssammensetning på, blir det veldig spennende å lage mat.

Her er gode og enkle oppskrifter som garantert vil slå an både til hverdags og til fest. Og som Gøril Wikers andre kokebøker - Lyst på livet! og Leve livet! - gir denne boken ikke bare matlyst, men også kokelyst!

Lån boken

Henter lånestatus

Kjøp boken

Henter priser

Lese noe lignende?