Søtt
Sammendrag
Iskrem - sjokoladekake - dessert . Her er det søte hovedsaken. Det kan være Søtt med bær, Søtt med frukt, Søtt og kaldt, Søtt og mykt eller Søtt med sjokolade. Nettopp sjokoladen har fått en spesiell plass både som dessert, kake og ikke minst pynt. Sjokoladen har mange spennende muligheter. Kaken får vinen til å synge, sies det, og kanskje løftes desserten noen ekstre hakk når vi får den riktige vinen til. Sammen med oppskriftene serveres det tips om drikke som passer til. Nina Sjøen er konditor som har vært på kokkelandslaget i mange år og har vært med og skaffet Norge medaljer i Kokke-Olympiaden. Hun har også arbeidet i Singapore, New York, London og på restauranten Bagatelle i Oslo. En kunstner i sitt fag som øser generøst av sin kunnskap. Det er oppskrifter for den som bare liker å lage mat og for den erfarne kokk. SØTT legger til rette for den helt store dessertopplevelsen.