Spis & lag
Sammendrag
Det finnes ikke en matstylist i Norge med et større navn enn Paul Løwe, derfor endte han opp i New York. Her er hans hilsen til sin egen mormor i boken SPIS & LAG som oser av kreativitet og herlig og enkel mat som ser vidunderlig ut. Boken kom ut i USA i april her er den norske versjonen. MR SWEET PAUL welcome back to Norway!
For åtte år siden flyttet den norske matstylisten Paul Løwe til New York og startet bloggen SWEET PAUL dette som er hans første bok, med utgangspunkt i SWEET PAUL. Paul har arbeidet med et tyvetalls bøker på Gyldendal, og i SPIS &
LAG viser han deg akkurat det han er best på. Enkel mat som smaker og ser fantastisk ut sammen med enkle prosjekter som får ditt kjøkken og hjem til å se enda mer fantastisk ut.
Dette er en bok smekkfull av gode ideer og lekker mat!
.
Paul Løwe er utdannet blomsterdekoratør, men det er som stylist han ble kjent i Norge, for utallige blader og senere gjennom et tyvetalls bøker som han utga sammen med fotografene Nina Dreyer Hensley og Jim Hensley.