Sverres sjokolade
Sammendrag
"... Denne boken, som bør bli sengelektyre for alle lidenskapelige nytere, vil helt sikkert føre til de deiligste bittersøte, lyse og mørke drømmer. Så kan man våkne til en ny dag og diskutere hvorvidt sjokolade passer best sammen med melk, kaffe, kokos, mynte, nøtter og mandler eller appelsin, vineddik, whisky eller pepper.
"Sverre Sætres bok om de mørke bønnene fra Syd-Amerika vil uansett gi deg en sterk inspirasjon til å smelte sjokoladeblokken på svak varme, tilsette de anbefalte ingredienser og så glede dine nærmeste med et selvlaget kunstverk til pur glede."
Eyvind Hellstrøm, Bagatelle Restaurant, i forordet.
Her finner du det meste av hva hjerte, øyne og gane kan begjære og fryde seg over av variasjoner med sjokolade: Kremer, mousser, iser, parfaiter, pudding og sufflé, varme og kalde drikker og dessertsupper, små og store bakverk, karameller og konfekter.