Tang & tare
Sammendrag
Grønnsaker fra havet – trendy, sunt og veldig godt
Alle som har smakt tørket rødtang, vil ha mer! Ettersmaken av mild lakris med et hint av sjø setter full fart på smaksløkene og de roper etter mer. Det er deilig som snack, løfter en litt trøtt suppe og er fabelaktig tilbehør til fisk.
Sjøens grønnsaker er velsmakende og vel anvendelige i alle slags retter. Den tyske kokken Claudia Seifert har, sammen med Zoe Christiansen, satt sammen et spennende utvalg med oppskrifter – fra spennende forretter, hovedretter og gatemat til velsmakende desserter, smoothies og energi boosters – og alle med tang som en naturlig ingrediens.
De tangartene som blir brukt i boken, finnes alle langs norskekysten og er også tilgjengelig som tørkede produkter. Artene illustreres og får en kort beskrivelse av kjennetegn, voksested og annet du trenger for å høste av havets overflod.
En fabelaktig bok som vil inspirere deg til å bruke tang og tare i all former for mat – anbefales!