Tid til overs
Sammendrag
VIANVANG ER ARNE BRIMIS SERVERINGSSTAD I JOTUNHEIMEN. HER BLIR KONTINENTALE IMPULSAR BLANDA MED NORSK TRADISJON, OG RESULTATET ER MYKJE GOD MAT OG TID TIL Å NYTE SAMLINGA VED BORDET. I DENNE BOKA SKRIVER DEN POPULÆRE KOKKEN OM TING SOM ER VIKTIGE FOR HAN: FRIDOMEN I FJELLET, MATTRADISJONAR I INN- OG UTLAND, OM MENNESKE HAN HAR MØTT OG OM JAKTA PÅ DEI GODE RÅVARENE OG DET PERFEKTE MÅLTIDET. INNIMELLOM SERVERER BRIMI LEKRE OPPSKRIFTER MED KJØT, FISK, KAKER, BRØD, SALAT OG DESSERTAR, SLIK BERRE HAN KAN. TID TIL OVERS ER EI MODERNE OG ETTERTENKSOM BRUKSBOK FOR ALLE MATINTERESSERTE. "MAT BETYR FOR MEG KOMMUNIKASJON. DET ER IKKJE NOK Å BRUKE MANGE OG VANSKELEGE NAMN PÅ DET SOM SKAL ETAST. LIVET RUNDT BORDET SKAL LEVE, IKKJE VERA KOMPLISERT OG VANSKELEG."