Ooh la la!
Sammendrag
Ti år etter at hun selv lo av tanken på å leve av kakebaking, inviterer Tiril Refsum oss igjen inn i sin sanselige verden – denne gangen med sin tredje kokebok. Med røtter i den spontane drømmen som ble til Oslo Raw, er denne boken en feiring av alt det søte, næringsrike og livsnytende. Her får du oppskrifter som gir deg lov til å spise kake til frokost – og nyte hvert sekund av det. Boken byr på hverdagsluksus i form av nærende kaker, deilig frokost og lunsj, og småretter som smaker og gjør godt. Enten du trenger noe søtt på vei til jobb, eller ønsker å overraske noen du er glad i med noe du vet de kommer til å elske, vil du i denne boken finne oppskriftene som skaper gode minner. Hver bit er en invitasjon til å kjenne etter, kose seg og feire livet – akkurat nå! Med Tiril Refsum som veiviser får du ikke bare inspirasjon, men også et lite stykke livsglede på kjøkkenet. Bli med inn i en verden der dessert er en livsfilosofi – og som gjør at hverdagen smaker himmelsk.
