Tradisjonsmat

Tradisjonsmat

av Thorbjørn Bakken,
2015

Sammendrag

«Tradisjonsmat» - nå også med skogfinske og samiske tradisjoner

Da den første utgaven av «Tradisjonsmat» kom i september 1993, med oppskrifter fra Engerdal og Trysil, ble den tatt imot med stor begeistring fra leserne. «Tradisjonsmat» er ikke bare mat. Det er lokal historie og det er resultat av et fantastisk innsamlingsarbeid fra et stort antall mennesker fra ulike generasjoner. Den første utgaven ble raskt utsolgt, og i årene som har gått, har Trysil-forlaget jevnlig fått forespørsler om det kommer et nytt opplag. Derfor er det en stor glede å utgi denne 2. utgaven. Det er ei helt ny bok, som inneholder alt fra den første pluss mye mer! Nå også med skogfinske og sørsamiske mattradisjoner!

Lån boken

Henter lånestatus

Kjøp boken

Henter priser

Lese noe lignende?