Tradizioni gastronomiche norvegesi
Sammendrag
TRADISJONSOPPSKRIFTER MED VAKRE BILDER FRA EN KULINARISK MATREISE.Matskikkene har i de siste tiårene endret seg. Den internasjonale handelen, reisevirksomheten, og den teknologiske utviklingen har gitt oss tilgang til nye råvarer og smaker. Nordmenn har de siste årene begynt å finne tilbake til barndommens oppskrifter og smaker. Denne nye bevissthet viser at vi har en rik mattradisjon å ta vare på, og et felles ansvar for å videreføre til kommende generasjoner. Kokeboken tar deg med på en kulinarisk matreise som starter i hovedstaden, fortsetter langs kysten til Kristiansand og ender opp lengst nord i Norge. Oppskriftene er basert på norske råvarer, og det er lagt vekt på at rettene skal kunne tilberedes i et vanlig kjøkken og at råvarene er å finne i både norske og utenlandske matvareforretninger. Med denne boken ønsker vi å forene vakker natur og stedsbilder med tradisjonelle lokale matoppskrifter.God fornøyelse og lykkelig matreise!
