Verdens beste grillmat

Verdens beste grillmat

av Kari Alsaker,
2001

Sammendrag

Nordmenn er et grillende folkeslag. Etter en lang vinter titter endelig sola, sommeren og grillen frem. Det er ingen grunn til å svette over komfyren hvis du har mulighet til å tilberede middagen ute. Grilling er enkelt, det skaper stemning og ingenting smaker bedre en varm sommerkveld enn et stykke grillet kjøtt eller fisk servert med et utvalg av sommerens grønnsaker. Husk at det er mange måter å tilberede biffen på, og at fisk og kylling kan smake vel så godt på grillen. Marinader og grillsauser er mye av hemmeligheten bak et velsmakende grillmåltid, og her finner du oppskrifter på en rekke grunnmarianer og spennende grillsauser til kjøtt, kylling og fisk. I tillegg til alle de norske favorittene har vi i denne boka samlet smakebiter av det beste av hva resten av verden har å by på når de fyrer opp grillen. God grillsommer!

Lån boken

Henter lånestatus

Kjøp boken

Henter priser

Lese noe lignende?