Voksentoppens allergikokebok
Sammendrag
Dette er kokeboka for alle med matallergi eller andre former for overfølsomhet mot mat.Her får du oppskrifter på supper, middagsretter, gjærbakst, kaker, desserter og godteri – både med og uten gluten, egg, melk og nøtter. Endelig kan du kose deg akkurat som du vil!
Boka inneholder også nyttige råd og tips i forhold til matvareoverfølsomhet. Den er skrevet av overlege Ragnhild Halvorsen, klinisk ernæringsfysiolog Anne K. Bueso, kost-økonom Ann Eli Mavrakis og kokk Tommy Dypvik ved Voksentoppen senter for astma og allergi.
Fotograf Mona Gundersen har tatt alle bildene i boka.
Voksentoppen er et spesialsykehus for barn og unge med alvorlig allergi, astma og andre lungesykdommer, eksem og matvareintoleranse. Senteret har lang erfaring og bred kompetanse på feltet mat-allergi og -intoleranse.