Champagne

Champagne

av Toralf Bølgen,
2003

Sammendrag

Bli med Toralf Bølgen til Champagne! Det første du kjenner når du drikker en slurk champagne, er den lette, skummende følelsen fra millioner av små bobler som eksploderer i et mykt dryss mot ganen din. Nesten samtidig med dette forførende fyrverkeriet kommer så smaken av fruktsyrer og en perlende følelse av friskhet som kiler deg lett fra seksårsjekslene og bakover. Svært få drikker, om noen, kan være så ufattelig leskende som champagne. Den innebærer et umiddelbart farvel til all sutring og tristesse, og er derfor en av tidenes mest effektive mottrekk overfor enhver antydning til hengenebb og humørsyke. Vårslapphet og skattetrykk, bilringer og appelsinhud, jetlag og dårlige tv-programmer, overgangsalder og polpriser: Alt dette forsvinner som dugg for solen når champagnen kommer lekende i glasset. Den får deg til å glemme sure sjefer og sløve kollegaer, koffeinverdier og kolesterol, aksjekurser og køkjøring, frekke nabounger, begredelige fotballresultater og den evige jamringen fra omverdenen generelt.

Lån boken

Henter lånestatus

Kjøp boken

Henter priser

Lese noe lignende?