Den beste middelhavsmaten

Den beste middelhavsmaten

av Clare Ferguson,
2005

Sammendrag

Middelhavsmat faller i smak hos de fleste, pasta og pizza fra Italia, bouillabaisse fra Sør-Frankrike, paella fra Spania, honningdryppende kaker fra Hellas - og mye, mye mer

Fristende - Sunt - Enkelt - Velsmakende

En uimotståelig samling av noen av de beste oppskriftene fra Italia, Spania, Hellas og Sør-Frankrike

forretter som katalansk kikertsalat, spansk potetomelett og gresk saganaki hovedretter som fiskesuppe fra Sorrento, Camargue-kylling med rød ris, paella, and med oliven, svinefilet med marsala et sant mangfold av pasta, brød og pizza, som fougasse, napolitansk pizza, pesto alla genovese med pasta, gnocchi, penne med tomater og mozzarella, pappardelle med basilikumolje salater og grønnsaker som insalata misticanza, provençalsk salat med syltede bønner, salade niçoise og gresk papoutsakias søte fristelser som tarte aux citrons, kourambiedes, semifreddo al tiramisù, panna cotta med rosenbladsirup, bitter sjokolade- og hasselnøtt-gelato

Lån boken

Henter lånestatus

Kjøp boken

Henter priser

Lese noe lignende?