Duft av jul

Duft av jul

av Eyvind Hellstrøm,
2014

Sammendrag

I "Duft av jul" sørger Eyvind Hellstrøm og Kristin Jacobsen for at alt som har med mat og drikke blir perfekt til jul og nyttår. Alle de tradisjonelle rettene er med, som ribbe, pinnekjøtt, torsk, julesild, medisterkaker, lutefisk og skinke, og alt nødvendig tilbehør, som rødkål, svisker og saus. I julen forventer vi ikke bare småkaker og julekonfekt, men også desserter som karamellpudding og sviskegrøt. Nyttårsfeiringen er også inkludert, med gås, and og kalkun, og andre festlige retter. De tradisjonelle rettene har selvsagt fått en moderne touch.

Med denne kjøkkenhåndboken får du den komplette juletiden - i hvert fall når det gjelder det som settes på bordet! Og av god mat kommer den gode stemningen. Og da er i grunnen julen og nyttår i boks.

Lån boken

Henter lånestatus

Kjøp boken

Henter priser

Lese noe lignende?