Edgar Ludl
av Heidi Meen,
📖 83 %
2019
Sammendrag
PORTRETT, MATHISTORIE OG OPPSKRIFTER
Stjernekokken fra Alpene som ble gastronomisk guru i Norge.
Edgar Wolfram Ludl (f. 1941) vokste opp som odelsgutt i Østerrike, men kom til Norge i 1960. Her ble han en pionér innenfor kokkekunsten. Han har vært en ledestjerne for en generasjon av norske mesterkokker, og åpnet selv en av landets første gourmetrestauranter i Sandefjord. Boken er et portrett av Edgar Ludls kulinariske liv og virke, og samtidig en fortelling om gourmetmatens inntog på norske bord.
Boken inneholder også et utvalg av den prisbelønte kokkens egne oppskrifter, tips og råd.
www.edgarludl.no
Anmeldelser
tb.no
Mesterkokken Edgar Ludl har havnet mellom to permer. Les TBs anmeldelse av boka
.
– Boka er en balansert blanding av biografisk stoff og et sett av Ludls beste oppskrifter, skriver Tønsbergs Blads litteraturanmelder Finn Stenstad
Terningkast 5
Lån boken
Henter lånestatus
Kjøp boken
Henter priser