Et
2002
Sammendrag
Denne boken viser hva matfylket Rogaland har å tilby av mattradisjoner og produksjonskultur. Med 130 oppskrifter er dette også en inspirasjonskilde for alle som er glad i å lage mat. Med ET på kjøkkenet i Rogaland kan yngre generasjoner videreføre og utvikle Rogalands mattradisjoner. Rettene presenteres med oppskrifter og bilder. Vi får et gløtt inn i fortiden, hvilke råvarer og utstyr de hadde. Hvordan maten ble lagt og skikker knyttet til mat. Boken er gjennomillustrert og fotograf Geir Egil Bergjord formidler opplevelser, vekker minner og skaper gjenkjennelse. Bak boken står et bredt faglig miljø; Rogaland Landbruksselskap, Gladmat, Rogaland Bondekvinnelag, Jærmuseet, Karmsund Folkemuseum, Dalane Folkemuseum og Ryfylke IKS.
Lån boken
Henter lånestatus
Kjøp boken
Henter priser