Festmat

Festmat

av Kirsten Winge,
2007

Sammendrag

Her presenteres menyforslag til 24 ulike anledninger, med råstoffer fra vann, skog og fjell. Til bryllupet får du oppskrifter på gravet laks med sennepssaus, reinsdyrsteik med fløtegratinerte grønnsaker, skogsbærblanding til dessert og viltbuljong til nattmat. Til barnedåp får du oppskrifter på laksepiroger, steik av rådyrlår og pannekaker med moltesirup. Til barneselskapet får du oppskrifter på varmrøkt fisk og burgere av fisk og kjøtt og blåbærgelé med skogsbær og trollkrem. Du får også menyforslag til bl.a. forlovelsesselskap, konfirmasjon med koldtbord, fødselsdagsselskap, sølvbryllup, jubileumsfest, solfest og påskefest.

Lån boken

Henter lånestatus

Kjøp boken

Henter priser

Lese noe lignende?