Fra ovnen til bordet
Sammendrag
Føler du at tiden ikke strekker til for å lage god mat, og vil helst at det skal være enkelt? Da er «Fra ovnen til bordet kokeboken» for deg. Her får du en rekke oppskrifter som viser hvordan du kan overlate det meste av arbeidet til stekeovnen og servere smakfull mat, laget fra bunnen og med naturlige ingredienser.
Diana Henry har sin yndlingsmetode for matlaging, og det er å ha alle ingrediensene i en ildfast form eller langpanne og la varmluften i ovnen gjøre jobben. Råvarene forvandles til gylne, lekre retter, der smakene går opp i en høyere enhet. De fleste av rettene i denne
varierte oppskriftssamlingen blir laget i én form; men du vil også finne inspirasjon til enkelt tilbehør som kan tilberedes på en annen rille i ovnen samtidig.
Her finner du alt fra enkle hverdagsmiddager til festmåltider for venner. Rettene er moderne, og har like mye plass til gryn og korn, belgfrukter og grønnsaker, som til kjøtt og fisk. En av Dianas favorittråvarer er kyllinglår, noe du får tak i overalt. Her er mange
spennende og utrolig smakfulle varianter. Kylling blir aldri det samme igjen.
Diana viser til fulle at stekeovnen kanskje er det aller nyttigste kjøkkenredskapet du har.
KÅRET TIL:
Årets kokebok, The Sunday Times
Årets kokebok 2020, Food & Travel Magazine Awards
Årets kokebok 2019, André Simon Food & Drink Book Awards
En av årets beste kokebøker, The Guardian
En av årets beste kokebøker, Independent
En av årets beste kokebøker, The Telegraph
En av årets beste kokebøker, New York Times
En av årets beste kokebøker, Observer Food Monthly
En av årets beste kokebøker, Daily Mail
Årets kokebok, Sunday Times Irland
Årets kokebok, Delicious.magazine