Gatemat fra hele verden

Gatemat fra hele verden

av Stian Floer,
2015

Sammendrag

Myke og mettende pannekaker fylt med hoisinsaus og svinekjøtt, jianbing, på gata i Beijing, rykende varme, søte frityrstenger, churros, på gata i Barcelona. En søtlig brennende porsjon jerk chicken på gata i Kingston, Jamaica. Syrlig, rå fisk, ceviche på gata i Lima Peru. Overalt hvor du kommer i verden, er maten du får på gata ofte den aller beste: smaksrik, mettende, enkel - lagt opp slik at du får en størst mulig matopplevelde på kortest mulig tid.

Kokeboken Gatemat tar deg med på en kulinarisk reise verden rundt, fra gatehjørne til gatehjørne. I oppskrifter, bilder og tekst tar forfatterne med gata hjem til deg, slik at du kan lære deg å lage klodens mest uimotståelige favoritter. Kokkene Stian Floer og Jan Robin Ektvedt viser vei inn i de autentiske smakene og deler raust sine enorme kunnskapet. Samtidig viser de hvordan du med smarte knep og enkle grep kan få til de mest eksotiske med vanlige ingredienser hjemme på ditt eget kjøkken.

Lån boken

Henter lånestatus

Kjøp boken

Henter priser

Lese noe lignende?