Samvirkelagsbestyrer Eirik Sevaldsens pizzabok

Samvirkelagsbestyrer Eirik Sevaldsens pizzabok

av John Rørdam,
2011
nob
ISBN: 9788203239915
Kopiert!

Sammendrag

Eirik Sevaldsen er hjernen bak Lofthus Samvirkelag på Sandaker i Oslo. I samarbeid med Åpent Bakeri står han bak en virkelig grensesprengende pizzarestaurant. Her får du pizza på Sevaldsens måte. En tynn og sprø bunn med f.eks. reinsdyr, fennikkelsalami, urtemarinert kylling, hvit trøffel, klippfisk, lodderogn, høvlede mandelpoteter, blåskjell - og eple. I denne boken finner du alle oppskriftene. Du vil også lære deg grunnleggende håndverk og få øynene opp for hvor viktig det er med gode råvarer. Det meste er lov, og alt du tror smaker bra, bør prøves.

Lån boken

Henter lånestatus

Kjøp boken

Henter priser