Mat i 3 akter

Mat i 3 akter

av Johan Kridih,
2004

Sammendrag

.Mat i 3 akter. er Nationaltheatrets hyllest til god teaterkunst, god mat og den gode samtalen. Vi har samlet et knippe av Norges mest spennende mennesker rundt bordet på hovedscenen og latt samtalen sirkle rundt temaene livet, kjærligheten og døden. Mesterkokken Johan Kridih har latt seg inspirere av maten i kjente teaterstykker. Journalisten og forfatteren Hugo Lauritz Jenssen formidler samtalene, mens fotografene Terje Borud og Ulla Westbø tolker middagene i bilder. Nationaltheatrets bok er en kokebok i praktformat. Den kombinerer god smak med livsvisdom, innsikt og interessante refleksjoner. Den har mat for magen, mat for tanken og den gjør hjertet godt. Noen av middagsgjestene: Ellen Horn Kari Bremnes Thorvald Stoltenberg Mari Maurstad Anne Marie Ottersen Jan Størksen Mona Levin Kjetil Bang-Hansen Shabana Rehman Monna Tandberg Astrid Nøklebye Heiberg Øystein Mosli Bjarte Hjelmeland Kjersti Holmen Lasse Lindtner Lise Fjeldstad Henrik Mestad

Lån boken

Henter lånestatus

Kjøp boken

Henter priser

Lese noe lignende?