Mester i eget kjøkken
Sammendrag
Teknikker, råvarer, oppskrifter
Fra verdens mest berømte kokkeskole: hemmeligheten bak 700 grunnleggende matlagingsteknikker, illustrert trinn-for-trinn, supplert med ekspertenes råd og tips, kjøkkensjefenes oppskrifter og flotte ferdige retter.
Omfattende illustrert opplagsverk over ingredienser og teknikker for eksperten og amatøren. Yrkeshemmeligheter, smarte løsninger og ekspertråd som sikrer et vellykket resultat hver gang. Over 2000 spesialopptak og illustrasjoner av fremgangs- måte og ferdige retter. Spenner fra det klassisk franske til det asiatiske kjøkken og beskriver spesialiteter og mattradisjoner fra hele verden. Sikrer et vellykket resultat enten det er de enkleste hver- dagsretter eller de mest avanserte oppskrifter. Referanseverket for matlagingsteknikker.Oversatt av Bente Lill Øyggard, Terje Øyggard, Dorthe E. Oftedal, Kari MarieThorbjørnsen