Min italienske bestemors kjøkken
Sammendrag
Den norske forfatteren Mariangela Di Fiore tilbragte sommerferiene i barndommen hos sine italienske besteforeldre i Napoli. Her lærte hun å lage ekte italiensk mat av sin bestemor. I denne boken har hun samlet sine beste oppskrifter på hjemmelagede italienske retter, kombinert med minner og historier fra somrene i Napoli. Kom i ekte italiensk stemning med deilig mat, livlige markeder med ferske råvarer og høylytte familiemiddager rundt bugnende matfat. Vi får høre om helgenfeiringer, om mafiabossen som avslørte sitt gjemmested gjennom sine matvaner og om en morsom og gal bestemor. Kjenn smakene og luktene og drøm deg til solen og Middelhavet, mens du lager ekte italiensk mat!
Hvert kapittel begynner med en personlig historie, deretter følger oppskriftene, og et fyldig register bakerst gjør det lett å finne frem i boken.
ITALIENSK MAT PÅ NORSK!
Les mer om boken her.