Noma

Noma

av René Redzepi,
2011

Sammendrag

Nordisk matkunst

NOMA-kokeboken er en helt unik utgivelse, boken er utstyrt som en kunstbok og for noen vil den bli en kultbok. For alle som er interessert i eksepsjonelle rettermed smak av nordisk natur er den uunnværlig. René arbeider med stor kjærlighettil råvarene og ekstrem presisjon. Her er det oppskrifter å bryne seg på foralle hobbykokker, og nye smaker å oppleve. René skriver i boken om sine reiserog besøk til eventyrlige plasser i Norden og møter med genuine nordiske smakerog småskalaprodusenter.

Nordisk smak og det nordiske kjøkken er på verdenstoppen, og NOMAer den nordiske smakens høyborg. I2010 ble København-restauranten NOMA kåret til verdens beste. I 2011 delte detre skandinaviske deltagerne alle medaljeplassene i kokke VM -- Bocuse d'Or. I denne kokeboken utforsker René de nordiskesmakene og råvarene, maten han tilbereder er tuftet på et nordisk manifestlaget av blant andre Eyvind Hellstrøm og Claus Meyer.

RenéRedzepi er kjent fra tv-serien om NOMA, og fra media. Han har tidligere arbeidetpå restaurantene elBulli og The French Laundery. René kommer tilNorge for å lansere sin unike bok. De eminente fotoene i boken er tatt av DitteIsager.

Lån boken

Henter lånestatus

Kjøp boken

Henter priser

Lese noe lignende?