Norsk mat med airfryer

Norsk mat med airfryer

av Simen K. Vatne,
📖 33 %
2023

Sammendrag

Å lage mat med airfryer er lettvint, sunt og raskt, og ikke minst godt, og stadig flere nordmenn har gått til innkjøp av dette populære kjøkkenredskapet. Denne boka fra matinfluenser Simen Vatne inneholder airfryer-oppskrifter på fristende norsk mat, laget med norske råvarer og ut fra norske matvaner.

Her er alt fra tradisjonsmat til hverdagsmat. Norsk mat med airfryer er delt inn etter kjøttretter, sjømat, fugl, grønnsaker, gjærbakst, kaker og søtsaker. Og alle oppskriftene er spesielt tilpasset for airfryer. Tips, råd og vink om hvordan du håndterer airfryeren, er også med.

Oppskrifter på saftig brød, sunne rundstykker, perfekt sjokoladefondant, himmelsk eplekake og sprø eplechips kommer side om side med seibiff med løk, fjellørret, sprø andelår, saltbakt sellerirot, gratinerte kamskjell, kjøttkaker, ribbe, pinnekjøtt, langtidsstekt roastbiff, kålruletter og elgkarbonader.

Velbekomme!

Anmeldelser

aftenposten.no
Simen Vatnes «Norsk mat med airfryer» føles også halvhjertet. Airfryerens ekstreme anvendelighet skal liksom brettes ut over det hele.

Lån boken

Henter lånestatus

Kjøp boken

Henter priser

Lese noe lignende?