Norsk og unorsk

Norsk og unorsk

av Anse Kjersem,
2003

Sammendrag

Hva er egentlig norsk mat? Norge er et land i forandring. Det synes forfatterne av Norsk & unorsk at den norske hverdagskosten også burde være. Derfor er dette en kokebok full av velsmakende og overraskende forslag til hvordan tradisjonell, norsk mat kan smake i møte med resten av verden. Dette er en guide til dem som vil lære å lage mat på tradisjonelt vis, men som samtidig vil tilføre måltidene nye, smakfulle impulser. I tillegg til 85 tradisjonsrike oppskrifter med 155 unorske varianter får vi vite en masse om maten vi lager . her er praktiske råd og spennende informasjon i skjønn forening. Henry Notaker vet mye om norsk mat, og i Norsk & unorsk kan vi lese om hva man tidligere spiste her i landet, og hvordan kostholdet har endret seg fram mot vår tid.

Lån boken

Henter lånestatus

Kjøp boken

Henter priser

Lese noe lignende?