Pappamat

Pappamat

av Per Asbjørn Risnes,
2013

Sammendrag

Per A. Risnes gjenskaper familiens favoritter hjemme på kjøkkenet. Han gjør det fra bunnen, med gode råvarer, grønt tilbehør og masse kjærlighet. Risnes lærer deg å lage eget tacokrydder, å rulle fersk pasta og bake myke hamburgerbrød. I Pappamat gir han deg også hemmeligheten bak Southern Fried Chicken, Club Sandwich og ekte italiensk pizza. I pappas gatekjøkken får du hjemmelaget fish and chips, løkringer, viltkebab, ketchup og fersk pasta. Der blir det servert saftige burgere som banker burgerkjedene. Der får du fastfood med feelgood.

Spør du norske barn hva de aller helst vil ha, svarer de taco, pølser, hjemmelaget pizza, pasta og pannekaker. Pappas liste er ikke mye annerledes.

Med Pappamat kan du fylle hele uken med det du og barna har aller mest lyst på. Med god samvittighet. For ekte mannfolk jukser ikke med favorittmaten sin. De lager den selv. Det er både sunnere og mye, mye bedre.

Lån boken

Henter lånestatus

Kjøp boken

Henter priser

Lese noe lignende?