Sushi på norsk
Sammendrag
Sushi på norsk - trinn for trinn. I denne boken får du vite hvordan du skal gå fram for å lage sushi med norsk sjømat. Du trenger minimalt med forkunnskaper, det er viktigere med godt humør og sans for utsøkte smaker. Skaff deg ingrediensene og ta med deg boka til kjøkkenbenken. Garantert godt resultat! Boken tar utgangspunkt i alle de fantastiske råvarene langs vår lange kyst. Norsk sjømat er i verdensklasse og er på alle måter det perfekte utgangspunktet for god sushi. Her finner du både den klassiske nigiri med laks og den mer ukjente gunkanmed kråkebollerogn. Vi kombinerer japansk og norsk tradisjon og introduserer råvarer som sild, tang og makrell. Felles for alle oppskriftene er at de er enkle å lage. Kokkene på Kulinarisk Akademi har lang erfaring i formidling av kunnskap om Norske råvarer både i Norge og rundt om i verden. Flere av kokkene har tilknytningtil kokkelandslaget og har vært med på å vinne internasjonale priser.