Sushi
2003
Sammendrag
Kan det raske og enkle bli godt? Kimiko Barber og Hiroki Takemura viser at med idiotsikre teknikker kan rask mat bli god mat.
Lag perfekt sushi som er rullet, strødd, fylt, formpresset og håndformet ved å følge trinn-for-trinn-instruksjonene i tradisjonelle, vegetariske eller blandede oppskrifter. Innføring i sushiens etikette gir deg enda større glede av sushi. Lær mesterens teknikker og hemmeligheter fra Hiroki Takemura, tidligere kjøkkensjef ved Nobu i London og Kimiko Barber, spesialist på asiatiske blandede retter. Elegant, innholdsrik og grundig: et uunnværlig redskap for alle sushielskere.
Et spennende og moderne oppslagsverk både for gourmeten på sushi-barer og amatørkokken som ønsker å lage lekker sushi hjemme.
Lån boken
Henter lånestatus
Kjøp boken
Henter priser