Ekte glutenfri surdeig

Ekte glutenfri surdeig

av Theresa Vangsøe,
2024
nob
ISBN: 9788293359333
Kopiert!

Sammendrag

Deilig konsistens, herlig smak og et flott utseende er noen av kvalitetene du får med et klassisk surdeigsbrød. Med Theresa Vangsøes glutenfri surdeig kan du oppnå samme fantastiske resultat med ditt glutenfrie bakverk - smaken er i topp, konsistensen slik den skal, og brødet er vakkert.

Boken inneholder 30 oppskrifter samt en guide til de ulike glutenfrie meltypene, slik at du kan bake helt glutenfritt med surdeig.

Theresa Vangsøe har bakt glutenfritt og utvikler egne oppskrifter i mer enn 10 år, siden hun som 13-åring ble diagnostisert med glutenallergi. Hun står bak bloggen «La Mia Cucina» og har skrevet flere kokebøker med glutenfri mat i fokus.

Lån boken

Henter lånestatus

Kjøp boken

Henter priser