Til bords med Jane Austen
Sammendrag
«Velsmakende eplepaier har mye å si for vår hjemlige lykke.»
- Jane Austen
Maten spiller en viktig rolle i Jane Austens romaner - fra pikniken på Box Hill og middagen under Netherfield-ballet, til Mrs. Bennets familiemiddager og jordbærplukking på Donwell Abbey.
«Til bords med Jane Austen» tilbyr et overdådig utvalg av oppskrifter som fanger ånden og matgleden i Austens verden under regencytiden, men er tilpasset vår moderne tid. De 70 oppskriftene - blant dem Hvit suppe fra Netherfield, Paier til Box Hill-piknik, General Tilneys varme sjokolade og Lekker og sommerlig bærdessert - gir et unikt og sjarmerende innblikk i Austens verk.
Denne vakre kokeboken inneholder også korte artikler og kommentarer til oppskriftene, slik at leserne fascinert kan fordype seg i den verdenen som tilhørte vår yndlingsforfatter.