Til bords med the Sopranos

Til bords med the Sopranos

av Allen Rucker,
2003

Sammendrag

Dette er den optimale kokeboka til kult-tv-serien "The Sopranos". Artie Bucco, som er kokken i tv-serien og driver egen restaurant, hvor mye av handlingen utspiller seg, fronter hele boka, for å gjøre den til en autentisk kokebok. I tillegg til alle oppskriftene på typisk italiensk mat (spist av italienere i USA) legger de maten inn i handlingen, samtidig som alle tv-personene blir presentert. Hovedvekten er allikevel oppskriftene, som de på en enkel måte lenker opp til handlingen.

En bok for matelskere og Sopranos-elskere. Den er rikt illustrert med matbilder og bilder fra serien. Boka er skrevet av Allen Rucker, og alle oppskriftene er gjennomgått av kokken Michele Scicolone.

Fagkonsulent: Andreas Viestad.

Lån boken

Henter lånestatus

Kjøp boken

Henter priser

Lese noe lignende?