Vestfoldmat

Vestfoldmat

av Edgar Ludl,
2005

Sammendrag

En kulinarisk reise i Vestfold med Edgar Ludl Denne boka skal friste deg til å tilbrede og spise maten som produseres i vårt distrikt! Det er mange gode grunner til at vi skal velge lokale råvarer. En er at vi kjenner lokale råvarer bedre og vet hvordan de skal behandles. Som for eksempel at det lønner seg å bruke en spiseskje sukker for hver liter vann når du koker Vestfold-asparges! Lokale råvarer er dessuten ferskere enn importert mat. Det er gourmetkokken Edgar Ludl som har komponert oppskriftene. Ludl er opptatt av spennende mat som er sunn og enkel å tilberede. Boka gir deg informasjon om hvor du skal få tak i de lokale råvarene, og oppskriftene inspirerer deg til et mer variert, sunt og lokalt kosthold! Steinar Ulrichsen har ført det hele in pennen, mens Olaf Akselsen har fotografert alle rettene.

Lån boken

Henter lånestatus

Kjøp boken

Henter priser

Lese noe lignende?